Reviews

We vragen onze klanten om ons te beoordelen nadat ze het voedingsschema hebben ontvangen

Nice man

Rated 5 out of 5
november 18, 2021

Goeie goeie

Mischa

Lekker maar.

Rated 4 out of 5
oktober 31, 2021

Goed snel lekker gemakkelijk om mee te nemen als je uit eten gaat.

Monique

Op naar succes

Rated 5 out of 5
oktober 31, 2021

Het schema ziet er goed uit. Niet te ingewikkeld met al die menus van tegenwoordig waarbij je heel de dag kan koken grrrr . Ik wil het zo volgen, maar vind dat er weinig rauwkost in vermeldt staat. Ik weet dat het weinig kcal bevat en altijd gegeten mag worden maar het is fijn om te zien dat bij een cracker met pindakaas ook wat komkommer enz vermeldt zou staan. Shakes… dat stond er niet in in de aanvraag van een schema dat je dat ook zou moeten nemen. Ik ben er niet direct tegen, de shakes van nu zijn gezonder dan die van vroeger. En 6 maaltijden klinken super na IF o:)

Andrea

Schema was er zeer vlug

Rated 5 out of 5
oktober 27, 2021

Mail was er zeer vlug ,maar de voeding zoals tonijn ,kip,zalm zijn dat verse producten of klaargemaakt in blik of met ni mayo

Nini

Veel lekkere dingen

Rated 5 out of 5
september 30, 2021

Ziet er goed uit op het eerste gezicht en veel lekkere dingen die je mag

Jacqueline

1 woord: Uitstekend

Rated 5 out of 5
september 23, 2021

Mooi schema ontvangen met bijna alles wat ik lekker vind, dit was eigenlijk precies wat ik nodig had. Een schema op maat voor een kleine prijs en met goede richtlijnen zodat ik nu echt gezond kan gaan doen. We gaan het zien maar het begin is al veelbelovend

mike

Mijn schema

Rated 4 out of 5
september 6, 2021

Goed contact gehad met de klantenservice, helpen je bij eventuele problemen, goede service. Duidelijk en Goed schema:) we gaan het meemaken allemaal

Hans

Mijn voedingsschema

Rated 5 out of 5
september 5, 2021

Mijn voedingsschema is goed ontvangen en ik ben er erg blij mee. Voor een heel klein bedrag vind ik dat ik super veel waarde heb gekregen, ook het bij geleverde receptenboek voor het avond eten is helemaal fantastisch. Ik ben zeer te vreden en ga er met volle moed tegen aan! Bedankt toppers!

Marleen

Duidelijk en overzichtelijk

Rated 4 out of 5
september 2, 2021

Mooi vormgegeven en duidelijk schema en zeer op maat gemaakt met de opgegeven ingrediënten. Dankjewel!

Mick

Alleen maar pluspunten

Rated 4 out of 5
augustus 30, 2021

Allereerst bedankt voor de moeite en service, ik ben tevreden alleen maar pluspunten. Ik zal zelf ook moeten variëren in mijn schema maar verder perfect!

Danique

mooi overzichtelijk

Rated 5 out of 5
augustus 16, 2021

Het schema kwam snel terecht in mijn mailbox, was mooi overzichtelijk en heel duidelijk genoteerd. Bijkomende tips waren ook heel nuttig. Via de live chat nog de mogelijkheid gekregen om wat vragen te stellen wat zeer handig is! Vriendelijke, behulpzame mensen met goeie info en tips!

Lisa

Uitgebreid schema

Rated 5 out of 5
augustus 15, 2021

Het schema kreeg ik na precies 25 minuten in mijn mailbox, wat super fijn was. Mooi boodschappenlijstje erbij en uitgebreide informatie via de Livechat gekregen. Voor dat geld kun je echt niet sukkelen, erg veel waarde voor zo weinig geld. Op naar mijn nieuwe gezonde ik!

Anoniem

Super

Rated 5 out of 5
augustus 8, 2021

Mijn schema is heel goed te doen, wel erg veel, ik denk dat ik zelfs tussendoortjes laat vervallen. Ga het proberen en kijken wat het gaat doen! Schema is duidelijk en overzichtelijk.

Sjoukina

Super snelle service

Rated 5 out of 5
juli 29, 2021

Binnen het half uur lag het schema in de mailbox! Alles staat duidelijk vermeld en met handige tips

Jatni

Bijzonder verrast

Rated 5 out of 5
juli 25, 2021

Ik ben bijzonder verrast over mijn aankomen voedingsschema. Binnen letterlijk een half uur had ik mijn schema ontvangen en daarna heb ik via de livechat nog wat contact gehad over supplementen gebruik. Zij konden mij daar heel professioneel over informeren. Ik ben super super verrast en tevreden!

Anoniem

Goed schema

Rated 5 out of 5
juli 14, 2021

Schema vrijwel direct ontvangen na betaling, super mooi vormgegeven. Nu hopen dat het werkt maar tot nu toe zeker tevreden, bedankt voor de snelle support en het schema

Patrick

Tevreden

Rated 5 out of 5
juni 30, 2021

Schema snel ontvangen en ook goed contact gehad met de klantenservice, goede service. En nu maar hopen dat het werkt 🙂

Jan

Voedingsschema besteld

Rated 5 out of 5
juni 13, 2021

Via de chat veel vragen gesteld over een aankomen voedingsschema, deze werden allemaal netjes beantwoord (ook op zondag!). Na het schema ontvangen te hebben had ik nog een vraag over wat voor supplementen ik het best kon gebruiken in mijn situatie, hierin ben ik ook zeer goed geadviseerd. Mooi bedrijf!!

Maarten

Super snel geleverd

Rated 5 out of 5
juni 3, 2021

Mijn voedingsschema werd binnen precies 28 minuten geleverd en was helemaal op en top verzorgd. Erg blij met mijn voedingsschema en ik ben al enkele kilo’s afgevallen. Bedankt!

Steven

Lage prijs, veel resultaat

Rated 5 out of 5
mei 28, 2021

Voor hetgeen je betaald heb ik super veel waarde gekregen. Erg blij met mijn op maat gemaakte voedingsschema en dat voor een kleine 15 euro!!

Kimberly